Meni jako draga kolegica blogerica Ivana Šulc sa bloga Orbis marketing nominirala me za Versatile Blogger Award. Još uvijek ne znam od kuda da krenem sa pisanjem ovog posta.

Za početak, hvala ti Ivana na nominaciji i ovoj divnoj vijesti koja me dočekala u komentarima <3 Zaista mi puno znači što si me uvrstila među tebi najboljih 15 blogera i time niminirala za ovu nagradu. Ovo je predobra stvar za one trenutke kada se pitaš ima li to sve skupa smisla, to što pišem :) Da, onako iskreno da podijelim s vama – imam takvih trenutaka :)

Pravila igre

  • Zahvalite osobi koja vas je nominirala
  • Nominirajte do 15 blogera (možete manje, ali ne više) i obavijestite ih
  • Podijelite sa svima 7 činjenica o sebi
  • Objavite sliku nagrade u svom tekstu i ova pravila

Još ću dodati da se nominacije ne ponavljaju … dakle, mnogi od vas koji znate da vas pratim, a neću vas nominirati – to je zato što vas Ivana već nominirala! (Ali mi je isto tako rekla da mogu ponoviti nominaciju ako se netko još nije odazvao tj. odgovorio.)

Također je bitno za spomenuti da se radi o nagradi u kojoj nema natjecanja i nema pobjednika – ovo je svojevrsno priznanje nečijeg rada i truda. Nije li to ono što je najdivnije u cijeloj ovoj priči?

Moje nominacije

Pokretanje

Brankica Stanić

Happened in the sunny side

Bjutilogija

33 etc.

Moji mali svetovi

Veganjamcije

Igram se riječima

Marymrvos

Eliksir sreće

Ljubavna motivacija (Marija i Adrian)

Nešto slatko

A sada onih 7 stvari o meni :)

1.

Ne volim vjetar, ali baš nikako. Ni onaj topli, a još manje onaj hladni. Lagani povjetarac je sasvim ok, baš kao i propuhivanje dok se vozim na brodu ili motoru :)

2.

Obožavam jutra. Najviše energije i koncentracije imam ujutro, dok sam u večernjim satima nesposobna za ikakve umne radove. To znači da se ustajem bez problema u 5-6 sati ujutro i najčešće do 9 obavim sve što sam trebala za taj dan. Popodneva volim provesti opuštajući se, a večeri gotovo da i nemam jer sam u stanju zaspati stojećki. Nekoliko puta sam već zaspala i u kinu :)  (I ne, to čak nema veze s time u koliko se sati probudim ujutro.)

3.

Veganka sam. Ovo možda i nije najudarnija vijest ili neka nepoznata činjenica o meni, ali je činjenica o meni. Već nekoliko godina živim veganskim načinom života i zapravo sam tek s time zavoljela kuhanje.

4.

Imam ženskog psa. Ne volim riječ kuja (pa ni kujica) jer vuče za sobom neke negativne konotacije. Uglavnom, ona se zove Anis, udomila sam ju i postale smo si najbolje prijateljice. Uz nju sam shvatila da nisam do sada baš najbolje komunicirala. Ona je čvrsta u svom naumu da shvatim kako se to radi :)

5.

Obožavam prirodu i planine i jezera. I parkove. Ako već ne mogu biti svaki dan na Sljemenu (a ne mogu), onda mi je najbitnije da barem dio dana provedem u nekom parku. Kad ne znam što bih – znam da će mi park dobro doći. Kad putujem u neki novi grad (ili državu) najbitnije mi je da obiđem što je više moguće njegovih parkova. Tek nakon toga na red dolaze restorani i muzeji :) Na neki način sam skupljačica parkova tj. osjećaja koji od tamo dovučem za sobom. Ista stvar je i sa jezerima i planinama.

6.

Nisam ljubitelj ljeta. Osim ako bih imala priliku biti na moru za vrijeme cijelog tog perioda. Ali nemam takvu priliku. Tako da, ljeto u gradu, na asfaltu, me nikako ne privlači. Štoviše, čini me depresivnom. Inače sam tip osobe koja se obožava kretati – trčati, šetati, planinariti … a po ljeti mi bude toliko loše od vrućine da ne mogu ništa od navedenog i jedva čekam da dođe jesen.

7.

Otkrila sam da volim slikati i da mi ide dosta dobro :) Dugo godina sam smatrala sam totalni antitalent za slikanje, crtanje i bilo što slično tome. Sasvim nedavno, sama od sebe, počela sam slikati i otkrivati kako mi ide sasvim solidno :)

***

Puno ti hvala Ivana još jednom <3

Do sljedećeg čitanja želim vam da mi budete dobro <3

Knjiga inspiracija

 

 

 

 

  1. Draga Slavenka, neizmjerna ti hvala na ovoj nominaciji :) Ti si bila prva blogerica koja mi je uputila toplu, ljudsku i ohrabrujuću podršku za moj rad, a to su neke od stvari koje se pamte zauvijek… Hvala ti i na tome što sam dio ove divne blogerske ekipe. Proučit ću što dalje, ali reci mi mogu li nominirati neke koji su već nominirani – a ja to vjerojatno ne znam :)?

  2. Hej draga, nema na čemu <3 Zaista smatram da si zaslužila nominaciju, ali i podršku za svoje pisanje zato jer jako lijepo kvalitetno pišeš. Volim čitati tvoje tekstove i samo tako nastavi dalje! Pretpostavljam da možeš nominirati one koji su nominirani, a ti za to ne znaš :)

  3. Puno ti hvala na ovoj nominaciji, jako, jako si me razveselila i baš mi je iznimno drago i čast sudjelovati u ovome i puno mi znači što si me uvrstila u ovu ekipicu <3 I naravno, čestitam tebi na nominaciji, itekako si zaslužila <3

  4. Da i ovo prokomentiram sa zakašnjenjem kad sam već tu :) Pročitala sam čim si objavila i razmišljala kako imaš u sebi neke stvari koje bih ja željela. Pogotovo ovo za ljubav prema prirodi i veganstvo. Meni je to sve super, ali uvijek me u prirodi smetaju bube ili mi se ne da hodati ili me alergije muče :D Mogla bih biti vegan, ali kad bi mi netko drugi pripremao hranu. Nasmijala sam se na prvo jer moj dragi hejta vjetar. Uglavnom mi se baš sviđa ova nagrada i tih 7 činjenica, napokon sam uspjela i ja napisati tekst :D

    1. Hhaha! Ovo sa versatile nominacijama nisam uspjea baš kvalitetno popratiti ni sama, još uvijek ne znam jesam li se javila svima kojima sam trebala, a kamoli ostavila komentare :D Lijepo je čuti da ja imam u sebi nešto što bi netko drugi htio! I mene su smetale bube, ma smetaju me još uvijek, ali se nekako u prirodi opustim i ne dira me to toliko; a veganstvo je došlo prirodno. Još dok sam živjela s roditeljima i bila mesojed sam si pripremala svoje (drugačije) obroke, tako da sam se naučila da sve što jedem pripremam sama. A veganska priprema hrane se ne razlikuje od bilo koje druge … ok …jednom kad uđeš u rutinu :) Slažem se da je baš fora iznijeti te neke činjenice o sebi, idem se baciti sad na tvoj tekst! P.S. s obzirom da živimo u istom gradu, jednom ću te pozvati na neki veganski specijalitet koji ću pripremati (samo što ja nikad ne priprema specijalitete, nego običnu hranu hehehe)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: