O meni

Moje ime je Slavenka Đikić (d. Vinski), autorica sam tekstova i ilustracija na ovom blogu. Oduvjek sam voljela zapisivati razne misli na papir, moje ili nečije. Posebno sam imala potrebu zapisati citate koji su me inspirirali i dali neki novi pogled na život. Uvijek sam sa sobom imala jednu tekicu i slagala svoju knjižicu inspirativnih misli. Trenutno se ta knjižica lagano razvija u Knjigu inspiracija.

Volim pisanje i pozitivne podsjetnike. Volim svoj mir i svoje vrijeme. Volim slobodu i putovanja. Parkove. Dizajn. Haljine. Čaj. Knjige i knjižnice. Volim zapisivati svoje misli. Volim si ugađati. Volim prirodu … planinarenje … hodanje. Uživam kuhati bez recepta. Volim učiti nove stvari. Obožavam pse. Obožavam toplinu, ali ne i ljetne vrućine. Volim planine i zimsku svježinu, ali ne i vjetar. On mi posebno smeta. Volim pisati. Volim inspirirati. Volim da stvari izgledaju vizualno lijepo. I da su funkcionalne. Tako je i nastala Knjiga inspiracija.

Knjiga inspiracija je mjesto na kojem uvijek možeš pronaći nešto što će te potaknuti, pokrenuti, ohrabriti ili inspirirati. Možda baš ovdje pronađeš onu točku na i  koja bi mogla zaokružiti neku tvoju priču …

Ako imate bilo kakvih pitanja ili ideja s kojima mi se želite obratiti, slobodno me kontaktirajte putem kontakt obrasca ili mi pišite na mail: slavenka@knjigainspiracija.com.

 

 

12 Replies to “O meni”

  1. Bravo draga Slavenka! Ponosna sam na tebe i tvoj blog. Veselim se svakom novom postu i inspiracijama koje ćeš dijeliti s nama :*

  2. I sama sam u vječnoj potrazi za inspiracijom pa mi je baš drago što sam otkrila ovaj blog :) i vizualno je fin i ugodan, baš dobro :)

    1. Ivana, puno ti hvala na lijepim riječima! Nadam se da ćeš naći ponešto za sebe i uživati :) Vidim da i ti pišeš, sviđa mi se, a to je pak inspiracija za mene!

  3. Wau,super remek djelo!!Cestitam!!Vjerujem da ce se svatko tko procita ovu knjigu naci barem u nekoliko dijelova!!!Samo tako naprijed!!Jedva cekam slijedece izdanje!!!Pusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *